Wat mannen willen dat jij weet in bed

By | 9 oktober 2016

Seks is voor veel mensen een deal-breaker. Wanneer de seks goed is, heeft een relatie kans van slagen en raakt men verslaafd aan elkaar. Het is niet voor niks dat seksdating websites zo populair zijn. Als de man verslaafd raakt, dan heb je hem in de pocket, is de seks echter vreselijk dan zul je niet snel meer iets van hem horen.

Vrouwen denken dat ze heel erg goed in bed zijn, maar dat komt alleen maar omdat mannen meestal niet klagen. Dat is geen indicatie dat je goed bent in bed. Het is daarom ook nooit verkeerd om wat bij te leren.

Lingerie

De meeste mannen vinden lingerie mooi om naar te kijken, maar wanneer het op seks aan komt, weten ze niet hoe snel ze het van je lijf moeten krijgen. Een beetje planning helpt daar bij. Doe het om te beginnen niet te vaak. Het moet wel speciaal blijven om jouw in een pikant setje binnen te zien wandelen. Het liefst met kousen en hoge hakken.

Plan het zo dat je niet meteen seks kun hebben. Bijvoorbeeld omdat jij zo staat te koken als hij thuis komt en jullie eerst moeten eten. Je stelt het moment van seks dan uit en kunt er voor zorgen dat hij je van alle mogelijke kanten in je sexy setje kan bewonderen. Je zult een wild beest in hem losmaken.

Controle

Mannen zijn dol op controle. Ben dus niet bang om je volledig aan hem over te geven. Maar geef wel even aan dat je dit doet. Ook mannen zijn onzeker in bed en durven vooral in het begin misschien niet meteen de volledige controle te nemen.

Laat hem leiden terwijl jullie met het voorspel bezig zijn en wanneer hij jouw stuurt, benadruk dan dat jij hem de controle geeft. Vraagt hij bijvoorbeeld om orale seks, vertel hem dan dat hij maar moet zorgen dat jij het uitvoert zoals hij het wilt. Een paar grote ogen doen daarbij wonderen. Je kunt ook tijdens het eten bijvoorbeeld al aangeven dat hij vanavond de baas is.

Duidelijkheid

Ben duidelijk in wat je wel en wat je niet lekker vindt. Ja, mannen mogen beter opletten. De ademhaling van een vrouw en hoe haar lichaam wel of niet beweegt, zou een man alles moeten vertellen wat hij zou moeten weten, maar zo werkt het in de praktijk nu eenmaal niet. Mannen moet ook leren en ze hebben daarbij graag duidelijkheid.

Voel jij je ongemakkelijk bij het specifiek aanduiden wat je wel en niet lekker vindt, dan is het een opwindende manier om het hem te laten zien. Hij heeft hier niet alleen maar een goed voorbeeld aan, maar het is ook nog heel erg geil voor hem om naar te kijken.

Geluid

Het is voor mannen erg belangrijk om te horen of jij het lekker vindt. Schroom dus niet om wat meer geluid te maken. Harder kreunen. Hem aansporen. Kreetjes van genot. Laat je gaan. Het is jammer dat mannen vooral zelf erg stil zijn in de slaapkamer. Maar hoe meer jij van je laat horen, des te meer zal hij zich ook laten gaan.

Ben niet bang dat anderen jullie horen. Dat maakt hem helemaal niks uit. Hij vindt het juist opwindend als andere meekrijgen hoe goed hij het doet. Het is een erkenning van zijn mannelijkheid.

Het ego

Streel het ego van de man door hem complimentjes te geven. Niet alleen over hoe hij het in bed doet, maar ook over hoe hij er uit ziet en hoe hij als persoon is. Mannen zijn net zo onzeker als vrouwen en je zorgt er voor dat hij zich een stuk beter voelt wanneer jij complimentjes geeft.

Ook wanneer bepaalde zaken jou opvallen, die bijvoorbeeld zijn mannelijkheid benadrukken, dan ben je weer een stapje dichter bij zijn hart. Vergeet vooral ook niet om complimenten in bed te maken. De meeste mannen denken dat ze seksgoden zijn en dat is een beeld dat in stand gehouden dient te worden om ervoor te zorgen dat de mannen zich ook op hun gemak voelen.

Een zak aardappelen

Als er iets is waar een man een hele grote hekel aan heeft dan is het wel een zak aardappelen in bed. Mannen domineren dan wel graag, maar dat wil niet zeggen dat jij er als een lijk bij dient te liggen. Dan kunnen ze net zo goed het matras er even tussen nemen.

Overdrijven is ook een kunst en zal alleen maar een afknapper zijn. Laat jezelf gewoon gaan. Je handen over zijn hele lijf, jezelf aanraken, hem vastgrijpen, aan zijn haren trekken, je tanden gebruiken of je nagels uitzetten. Probeer er niet over na te denken, maar jezelf gewoon lekker te laten gaan en te genieten. Daar wordt hij alleen maar nog geiler van.

Ruwe seks

De meeste mannen zijn dol op ruwe seks. Niet altijd, maar zo nu en dan even flink tekeer gaan, vinden zij alles behalve vervelend. Ze zijn meestal alleen bang om jou pijn te doen of bang voor jouw reactie. Het is dus belangrijk dat jij aangeeft hoe ver een man kan gaan.

Als jij er wel van houdt als je een paar flinke tikken op je billen krijgt tijdens de seks, dan kun je dat gewoon aangeven, ook als het wel wat harder mag. Een gilletje om aan te geven dat het nu wel hard genoeg is, doet meestal wonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *