Verslaafd aan chatten in het geheim

By | 6 augustus 2014

Mijn chat geheim

chat

Ik ben pas 18 en eigenlijk heb ik een groot geheim. Daarom wil ik liever anoniem blijven. Ik zal mijn situatie even kort uitleggen. Ik werk op een platform waar men kan sexchat. Hier krijg ik dus voor betaald. Het is een baantje voor erbij, het verdient echt super! Helaas mogen wij niet afspreken met de mensen. Hierdoor loopt het bedrijf geld mis, zoals je wellicht zal begrijpen.

Verslaaft aan sex chatten

Het ‘probleem’ is dat ik zo verslaafd ben geraakt aan het chatten, met name als het over sex gaat. Ik typ heel wat uren en soms log ik in op een andere chat waar ik dus niet voor betaald krijg. Hier ben ik een gewone bezoeker, net als ieder ander. Ik spreek uit mezelf regelmatig mensen aan. In het begin chatten we over algemene onderwerpen later wordt het al ondeugender en komt het onderwerp automatisch op sex uit. En dat is nou net wat ik wil. Ik ben 21 jaar en zit midden in de fase dat ik helemaal los ga op het gebied van sex. Met vrienden of andere durf ik er niet altijd over te praten. Ik wil niet over komen als een goedkoop hoertje. Daarom chat ik graag! Ik sprak een man aan, hij was veel ouder dan ik. We hadden het over sex en ik werd er geil van.

Kinky sex

We hadden het over kinky dingen en hij vroeg of ik van billenkoek hield. Daar hou ik van, net als doggystyle en bij de haren vast pakken. Hij vond het volgens mij leuk om te horen dat ik daar als jong meisje van genoot. Hij vroeg of ik met hem wilde afspreken zodat we alles in de praktijk konden brengen. Deze man woonde in dezelfde stad, wat het dus makkelijker maakte. We hadden een seksuele klik maar verder vond ik het maar een raar mannetje. Dat gebeurt ook weleens. Op zijn sex chats reageer ik niet meer. Wel denk ik er nog vaak aan terug en zoek ik gewoon verder. Mannen genoeg op zo’n chat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *