Tadalafil erectiepil

By | 29 april 2016

Tadalafil, de erectiepil voor de man!

Veel mannen die te maken hebben met een erectiestoornis gaan op zoek naar een mogelijkheid om dit toch wel zeer vervelende probleem te verhelpen. Vroeger was dat niet zo voor de hand liggend, maar tegenwoordig kun je Tadalafil kopen. Deze erectiepil beschikt over een tweezijdige werking. In eerste instantie zorgt ze er voor dat je, je nooit nog zorgen hoeft te maken over het wel of niet kunnen verkrijgen van een erectie. Dat is evenwel niet alles, want eenmaal een erectie verkregen blijft ze ook nog eens gedurende een lange periode aanhouden waardoor het liefdesspel nog nooit zo intens zal zijn geweest!

Wanneer Tadalafil innemen?

De aangewezen dosering voor Tadalafil is vastgesteld op 10 mg. Indien het noodzakelijk blijkt mag deze dosis eventueel worden verhoogd tot 20 mg. Voor een zo efficiënt mogelijke werking wordt het aangeraden om deze erectiepil in te nemen zo'n 30 minuten voor de seksuele activiteit. Opvallend is de zogenaamde halveringstijd waar deze erectiepil over beschikt. Met een tijdsduur van 17,5 uur is deze dan ook beduidend langer in vergelijking met Sildenafil. Deze laatste beschikt namelijk over een halveringstijd van ongeveer vier uur. De werkingsduur van Tadalafil zal verhoudingsgewijs dan ook steeds aanzienlijk langer uitvallen.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan Tadalafil?

Tadalafil heeft als erectiepil door de jaren heen haar nut reeds meermaals bewezen. Zeer veel mannen die lijden aan impotentie zijn hiermee reeds geholpen. Zoals bij alle erectiemiddelen het geval is dien je ook bij deze wel rekening te houden met enkele mogelijke bijwerkingen. Deze bijwerkingen zijn hoofdpijn en maag- en darmstoornissen. Wanneer je er voor kiest om regelmatig gebruik te maken van dit erectiemiddel zal je evenwel merken dat deze bijwerkingen niet lang zullen aanhouden en je er bijgevolg al snel geen last meer van zal hebben. Zo brengt het innemen van de Tadalafil erectiepil uiteindelijk alleen nog maar voordelen met zich mee! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *