Sex chatten

By | 10 juli 2014

Sex Chatten

Wie kan me goede tools adviseren voor online vergaderen? Liefst Nederlandstalig en minimaal de mogelijkheid tot chatten en het delen van bestanden.

Om online te kunnen vergaderen moet je meestal ook server side software hebben. Je kunt wel met messnegers als Skype, MSN en communicator aan de slag, maar dat zijn geen tools die specifiek zijn bedoeld om met een aantal gebruikers tegelijk te overleggen, elkaar te zien, met elkaar bestanden te delen én de audio goed te regelen.Er zijn ook tools die worden gebrukt om mee te sex chatten maar in dit geval is dat niet van belang.Een van de grote spelers is MS Office Livemeeting. Vind ik zelf wat minder, omdat je niet makkelijk kunt zien of de anderen ook bergijpen wat je zegt en je kunt als je iets presenteert op een scherm niet je muisaanwijzer laten zien of iets highlighten.Een hele goede tool is die van WebEx. Die kan je een maand gratis uitproberen. Netviewer is de concurrent en ook in het Nederlands beschikbaar.Dim Dim is een betrekkelijk nieuwe. Wel interessant, want er hoeft geen aanvullende software te worden geïnstalleerd.

sexchat

 

Daarnaast ben ik ook opzoek naar een leuke site voor kinderen waar je kan chatten een site die niet als bedoeld heeft te sex chatten wan tdaar loop ik toch vaak tegenop. Weet iemand misschien een leuke chatsite voor kinderen? Want ik zoek er een paar maar ik kan er geen vinden dus weten jullie er 1?Het veiligste is gewoon via mensen die je kent. Kan je op facebook status offline weergeven terwijl je toch online bent? Door chat/options/go offline te kiezen ben je echt niet meer online, maar ik wil toch online zijn zodat mensen niet kunnen chatten tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *