Seks date met oudere man

By | 4 augustus 2014

Seks date met oudere man

seksdating

Via een vriend heb ik een seksdating site leren kennen en ik lees vaak advertenties. ik ben 19 jaar en mijn naam is Liande. Ik heb zelf een paar keer sex gehad. Wat ik wil vertellen is een tijd geleden gebeurt. Ik was toen 18 en had net een sex gehad met een vriend. Ik heb wel een paar grote borsten en ben lekker slank, heb lang blond haar. Ik ging alleen op vakantie met een vriendin. Op en dag zaten we op terras en ik had sjans van een oudere man. Ik gaf er eerst geen aandacht aan maar hij bleef kijken en lachen en sjansen. Die avond gingen we stappen en ik was al best wel tuit. Op eens stond die man er weer en Claudia was net weg met een gozer. Hij begon te lullen in Engels tegen me. Hij was best wel aardig en gaf me drinken en we gingen aan een tafel zitten buiten. Hij vertelde hoe mooi ik was en hoe aardig ik was. Ik weet niet waarom maar voelde me op mijn gemak bij hem en lachte en werd een beetje verlegen.

seksdate

Mee gegaan

Hij vroeg of ik zin had om een stukje te lopen. Ik liep met hem mee en we liepen richting het strand langs de rotsen. Eigenlijk moest ik toen al weten wat hij wilde.
We bleven staan tussen de rotsen en een stukje strand in. Hij stond achter me en pakte me vast en zoende mijn nek en greep mijn borsten.
Ik werd nu heel nerveus en keek om me heen en zag dat we helemaal alleen hier waren.
Ik was zo nerveus dat ik niks kon zeggen en hij trok mijn halter omhoog en greep mijn blote tepels en trok er aan.
Hij hijgde in mijn oor en likte mijn oorlel. Eindelijk het lukte me om stop te zeggen maar hij lachte en ging gewoon door.
Hij dwong me omlaag en trok mijn rokje omhoog en greep mijn string vast. Ik liet hem maar gaan en hij trok mijn string opzij en wreef door mijn kutje heen.

Het voelde wel lekker aan en de drank zorgde ervoor dat ik me geil voelde. Ik keek hem aan en zei nee niet hier. Hij lachte en zei oke waar dan.
Op mijn kamer riep ik. we liepen weg en hij zei geen grapjes hoor. Al snel waren we in onze appartement ik hoopte dat Claudia daar zou zijn maar die was er dus niet.
We liepen naar binnen en Chakies zo heten hij trok zijn kleding uit en ik zag zijn harige lichaam ik vroeg hem hoe oud hij was en hij lachte en zei 48 jaar.
Ik keek hem met grote ogen aan en zei ik ben 18. Geil zei hij en pakte me vast en trok mijn kleding uit. Ja shit hier stond ik dan en ik had het aan me zelf te wijten.
Ik bekeek hem en zei dat ik het nog maar 1x had gedaan. Hij keek me met een glimlach aan en zei zal zachtjes met je doen geloof me maar.
Hij had best wel een grote lul en zijn haren erom heen waren grijs. Hij kwam bij me staan en begon zachtjes met mijn borsten te spelen.
Hij speelde rustig met mijn tepels die nu stijf waren en ik pakte voorzichtig zijn stijve lul en trok eraan.
Hij likte mijn tepels en ik begon steeds geiler te worden en het idee dat een man die 30 jaar ouder was dan ik geil werd van me maakte me nu ook geil.
Hij legde me op bed en streelde mijn borsten en buik en gleed omlaag en opende mijn benen en liet twee vingers door mijn kutje glijden die nu ook mega nat was.
Hij keek me aan en zei oke ik heb gelogen ik ben 62 jaar oud. Ik keek hem aan en hijgde lichtjes door zijn vingers in mijn kut. Ik begon weer te rekenen en dacht oke hij is 44 jaar ouder dan ik.

Ik pakte zijn lul weer vast en speelde met mijn tepel en vingerde mijn kut.
Zijn lul was klets nat en ik speelde met zijn eikel en hij vingerde me nu met drie vingers en bukte iets en zoog een mijn tepels.
Alles voelde lekker aan en ik werd geiler en geiler en dacht wat maakt het uit het voelt lekker aan.
Hij draaide zo zodat zijn lul bij mijn gezicht zat en trok me over hem heen. Hij trok mijn billen open en begon mijn kutje te likken.
Wauw dat is lekker dacht ik. Ik pakte zijn lul en trok er weer aan en voorzichtig liet ik mijn tong over zijn eikel glijden.
Voorzichtig liet ik mijn mond over zijn lul glijden en hij gaf aan hoe ik het moest doen en ik zoog en likte zijn lul. Hij likte en vingerde mijn geile kut en kontje en ik genot hier onwijs van.
Ik kwam zelfs klaar door hem. Hij legde me op mijn rug en wreef zijn stijve lul langs mijn jonge kutje.
Ik was echt heel nat en hij duwde zijn lul voorzichtig naar binnen. Nu begon het geile spel pas echt.
Hij begon zijn oude lul heen en weer te bewegen in mijn jonge kutje en steeds iets sneller en dieper en ik hijgde steeds zwaarder.
ik had mijn benen omhoog en wijd en hij neukte me nu echt diep en snel. ik hijgde harder en kwam met een flinke gil klaar.
Ik kroop op hem en begon hem te berijden en hij kneden mijn borsten en ik liet me flink neuken door hem.
Ik zat op mijn knieën en hij naaide me zo en stopte en speelde met mijn kontje.
Hij vingerde deze rustig en trok zich af en ik genot van zijn vinger. Hij duwde zijn eikel tegen mijn kontje en heel rustig gleed zijn lul in mijn kont en zo werd ik voor het eerst genomen in mijn kont.
Heel rustig gleed deze 44 jarig oudere lul in mijn maagden kontje.

Hij speelde met mijn kutje en ik kwam weer heerlijk klaar. Ik begon nu mijn kont naar achteren te duwen en zijn lul gleed diep en snel in mijn kont.
We wisselde weer van standje en ik kroop er weer op en liet zijn lul weer in mijn kont glijden en begon hem te berijden. Hij hijgde zwaarder en kwam klaar in mijn kontje.
Hij gaf me een zoen en ging weg. ik lag daar zojuist genomen door een oudere man. Die vakantie heb ik het nog twee keer gedaan met hem en genot er echt van.
Nu heb ik toch wel een probleem. Ik kan niet echt geil worden van jongens van mijn leeftijd alleen maar oudere mannen.

Daarom heb ik mij nu ingeschreven op ene seksdate website een daar zijn genoeg oudere mannen,
mijn vriendin snapt er niks van maar ik date me helemaal gek met oudere soms getrouwde mannen en gelukkig zijn die er genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *