Optimaal van sex genieten: de gouden tips

By | 26 januari 2016

Sex, we hebben het allemaal. Sommige mensen hebben wat problemen op seksueel gebied, maar geen nood, dankzij deze handige gouden tips kun ook jij straks optimaal van de seks met je partner genieten.

Zorg dat je ontspannen bent

Zorg ervoor dat je alle spanning even laat voor wat het is. Er zijn vast nog honderd dingen die je moet doen, maar dat kan morgen ook. Vergeet al die zaken en ontspan je. Op die manier kun jij je volledig op je partner focussen en hem of haar de sex geven die het maakt dat je partner bij je blijft.

Meer dan alleen neuken

Sex is heerlijk, fantastisch, maar het is meer dan alleen neuken. Dingen als knuffelen, aaien en strelen zijn ook onderdeel van sex hebben met je partner. Maak het voorspel iets waar je goed aandacht aan besteed, zodat je partner zeker opgewonden zal zijn en echt het gevoel krijgt dat je haar de aandacht geeft die ze verdient.

Zorg voor een goede sfeer

Je partner verdient het om niet zomaar op bed gegooid te worden om vervolgens genomen te worden. Daarom is het erg belangrijk om voor een goede sfeer te zorgen. En diep van binnen weet jij heus wel wat dat inhoudt: kaarslicht of andere sfeerverlichting, romantische muziek op de achtergrond en misschien een beetje wierrook of geurkaarsen branden. De sfeer die je in de kamer creëert zal  voor veel betere sex zorgen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Wees creatief in bed

Iedere keer dezelfde posities aannemen alsof je een ritueel aan het afwerken bent, dat is verre van creatief. Zorg er dus voor, als jij optimaal van sex wilt genieten, dat je variatie in het liefdesspel aanbrengt. Alleen op die manier zal je alles lekker fris en fruitig in de slaapkamer houden.  Over variatie en creativiteit gesproken, je hoeft het natuurlijk niet altijd in de slaapkamer te doen.

Met deze gouden tips moet het  je toch echt lukken om optimaal van sex te genieten. Je partner zal niet weten wat hem of haar overkomt, een geheel nieuwe jij. Daar heeft zij vast wel zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *