Natuurlijke middelen waar je geil van wordt

By | 3 oktober 2016

Er zijn een hoop natuurlijke middelen te vinden die er voor zorgen dat jij opgewonden raakt. Veel er van komen gewoon voor in de Nederlandse keuken en zijn dus helemaal niet moeilijk te verkrijgen. Wil jij er ook voor zorgen dat je seksleven wat meer natuurlijke pit krijgt? Pas dan je eten gewoon aan. Hier vind je allerhande planten, kruiden en meer natuurlijke voeding en middelen die er voor zorgen dat jij nog geiler wordt dan je al bent.

Afrodisiacische middelen, planten en kruiden

Erotisch stimulerende planten en kruiden zijn vaak niet alleen goed voor meer lust, maar dienen vaak goed zijn voor je gezondheid in het algemeen. De planten en kruiden stimuleren vaak de zenuwen en klieren.

Vooral de Franse keuken spits zich toe op erotische gerechten. De Engelse keuken staat juist bekend om het tegenovergestelde. Alle lust vergaat je van dit eten. De Nederlandse keuken zit er een beetje tussen in.

Je hebt enkele bekende lustopwekkers zoals oesters, halfrauwe paardenbiefstuk en zeebanket die behoorlijk bekend zijn, maar er zijn nog meer middelen die de lust stimuleren. Zo heb je de ‘seksvitamine’ oftewel vitamine E. Zowel mannen als vrouwen worden hier beter van in bed.

Voedsel als lustopwekker

Vitamine E vind je vooral in voedsel. Je kunt het ook in tabletvorm krijgen, maar waarom een pil nemen als je ook lekker spinazie, bloemkool, ui, peen en witte boon kun eten. Er is ook veel fruit dat vitamine E bevat. Denk dan aan onder meer tomaat, appel, peer, pruim, druif, sinaasappel en citroen. Zoals je merkt zit het in een hoop groenten en fruit dat gewoon in de supermarkt te krijgen is.

Ook in rogge, tarwe, haver, pinda’s, noten en olijfolie vind je een hoop van de seksvitamine. Bespoten en genetisch gemanipuleerde producten zijn veel minder sterk. Ga dus op zoek naar biologisch verbouwde producten voor het beste resultaat.

Een verrassende lustopwekker is artisjok, net zo populair en effectief als de asperge. Beiden voedingsmiddelen die er om bekend staan dat ze de lust opwekken en vroeger zelfs daarmee aangeprezen werden. Ook bonen en selderij worden gezien als erotische voeding. De avocado is als guacamole een opwindend gerecht. De naam is afkomstig van het Azteekste word ‘ahucati’ wat ‘testikel’ betekent.

Een heel ander verhaal is de doerian. Een vrucht uit Azie die een sterke erotische en lust stimulerende werking heeft. Het nadeel is dat de vrucht zo vreselijk stinkt dat je jouw neus dicht dien te houden om het te kunnen eten. De smaak is echter overheerlijk en er wordt gezegd dat wanneer ‘de doerian valt, de rokken omhoog gaan’.

De meest bekende en meest gebruikte liefdesgroenten met een sterke werking zijn knoflook en uien. Ook prei, sjalotjes en bieslook werken seksueel stimulerend, maar hebben een iets minder sterk effect.

Kruiden die erotisch stimulerend werken

Er zijn naast groente en fruit ook kruiden die een sterk erotisch stimulerende werking hebben. Probeer ze vers te gebruiken voor de beste uitwerking. Kruiden zijn meestal ook sterker van smaak. Kruidnagels blijken bijvoorbeeld stimuleren te werken als je ze regelmatig uitkauwt. Niemand heeft gezegd dat het lekker zou zijn. Lavas is het kruid dat gebruikt wordt om Maggi te maken. Het is makkelijk zelf te kweken en de wortel kan zelf gebruikt worden in salades. Dit geldt ook voor de selderijknol.

Absint bestaat onder meer uit alsem. Dit kruid zorgt bij zowel mannen als vrouwen voor een heel sterk erotisch effect. Het was in de vorige eeuw een populaire drug en menigeen is er dan ook aan ten onder gegaan tot het uiteindelijk verboden werd. Je kunt alsem wel gewoon kopen in kruidenwinkels. Maak er dan thee van. Drink niet een hele kop thee in een keer, maar neem een keer per uur een theelepel van de thee. Het smaakt bitter, maar is erg versterkend en prikkelend.

Basilicum zorgt voor een stevigere erectie. Kerrie werkt ook stimulerend en kan net als basilicum in allerlei gerechten gebruikt worden. Het kauwen van een hele nootmuskaat zou de potentie verhogen bij mannen. Nootmuskaat heeft echter ook een hallucinerende werking. Kijk hier dus mee uit. Voor vrouwen werkt zoethout weer erg goed. Hier zitten hormoonstoffen in die de seksuele drang stimuleren. Ook munt wordt aan kokend water toegevoegd om een afrodisiacische drank te maken.

Er is een hoop aan je voeding dat je kunt aanpassen om er voor te zorgen dat je meer zin krijgt in seks en waardoor de seks geiler wordt. Overdrijf het niet en zorgen evengoed voor een uitgebalanceerd dieet zodat je alleen maar gezonder wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *