Lekker neuken

By | 9 februari 2016

Lekker neuken langer volhouden

Als je gek bent op sex en het heerlijk vindt om lekker te neuken, dan wil je het natuurlijk ook graag langer vol kunnen houden. Veel mensen hebben hier zo nu en dan problemen mee, meestal komt dat voor als je wat langer met een partner samen bent. Daardoor is het naar bed gaan met elkaar eigenlijk een soort routineklus geworden. Ook zijn er mensen die gewoon zo ontzettend opgewonden zijn dat ze te snel tot een orgasme komen. Er zijn gelukkig genoeg methodes om het lekker neuken langer te kunnen volhouden.

Masturbatie om het orgasme uit te leren stellen

Door te masturberen, leer je het orgasme te beheersen. En de voordelen die dat heeft tijdens een heerlijke vrijpartij hoeven we in principe niet uit te leggen. Maar voor de zekerheid doen we dat toch maar even: als je plat gezegd lekker aan het neuken bent, dan is een orgasme, met name voor de man, veelal het einde van de vrijpartij en duurt het toch een aantal minuten voordat je weer verder kunt gaan, afhankelijk van de leeftijd van de desbetreffende man natuurlijk. Dus, hoe beter je zelfcontrole leert, hoe langer je het met je sexpartner vol kunt houden, waardoor je veel langer van de vrijpartij kunt genieten.

Doe het rustig aan

Ga niet als een wilde tekeer. Dat is fijn, als je een vluggertje in de ochtend hebt voordat je naar je werk moet vertrekken of in de middag, voordat de kinderen uit school thuiskomen. Maar niet als je heerlijk uitgebreid met elkaar bezig bent. He wilt genieten, dus doe het rustig aan. Wissel van standjes en zorg dat je niet meteen met de allerlekkerste posities bezig gaat. Onthoud ook, je hoeft niet alleen je penis te gebruiken om een vrouw te plezieren. Wees creatief en voor je het weet ben je alweer langer aan het neuken dan je eerst voor mogelijk had gehouden. Nog een voordeel daarvan is dat vrouwen het heerlijk vinden als je de tijd neemt. Het gevoel van aandacht die e aan haar besteed maakt hen alleen maar geiler.

Houd je conditie op peil

Mensen met een betere conditie kunnen het in bed ook langer volhouden. Je uithoudingsvermogen om het lekkere neuken langer vol te kunnen houden speelt uiteraard een belangrijk rol. Daarbij zullen de posities waarin je het doet natuurlijk ook veel uitgebreider kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *