Ik ben verliefd geworden op sex chat via het internet

By | 30 juni 2014

Verliefd worden op sex chat via internet,

Zelf heb ik al twee jaar geen relatie meer, maar ik ben ook zeker niet opzoek. Ik heb een drukke baan en moet veel reizen, daardoor ben ik van mening dat een relatie mij alleen maar beperkt in mijn doen en laten. Dit is de reden dat ik sexchat via het internet. Sex chatten is eenvoudig en vaak zeer intiem. Het is mogelijk om de webcam in te schakelen, wanneer gewenst natuurlijk. Als het klikt met een dame waarmee je aan het chatten bent kan je kiezen om de cam aan te zetten. Ik doe dit regelmatig en vind dit het meest intieme moment uit mijn leven. Dit klinkt natuurlijk absurd, ik heb veel relaties gehad maar die beschouw ik absoluut niet als zo intiem.

Sexchats zijn een nieuwe manier van intimiteit

Sexchats hebben mij een nieuwe manier van intimiteit laten zien. Deze intimiteit kan je zelf invullen, aangezien je een sex chat kan beginnen wanneer je daar zelf zin in hebt. Dit is heel anders dan een relatie, waar intimiteit van twee kanten moet komen. Doordat ik nu zelf kies voor dit intieme moment komt deze vaak veel harder en intenser aan.

Sex chat is een aanrader

Ik kan iedereen aanraden om gebruik te maken van sexchat websites. Ze helpen mij om me te blijven focussen op mijn werk en sport. Daarnaast is het hebben van een sexchat zeker een uitlaatklep voor mijn emoties en gevoelens. Dit is belangrijk omdat je deze niet jarenlang met je mee kan dragen. Sexchats zijn dus een perfecte combinatie van intimiteit en seksualiteit.

chat sex

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *