Hoertjes zoeken

By | 27 oktober 2014

Hoertjes zoeken

Ik ben een alleenstaande man en heb weinig ervaring opgedaan bij vrouwen dus probeer ik de hoeren . De knapste ben ik ook niet echt en door mijn autisme heb ik moeite om contacten te leggen.Laat staan met vrouwen. Ik zou eens heerlijk willen neuken, dat getrek een paar keer per dag begint ook te vervelen. Naar het cafe gaan is niets voor mij. De muziek staat te hard, ik begrijp de grappen van mensen niet goed en leg moeilijk contact. Zelfkennis heb ik wel alleen het uitvoeren van bepaalde dingen blijft een lastig aspect. Daarom zat ik eraan te denken om eens een hoer te zoeken. Maar waar vind ik een hoer? Ik wil een aantrekkelijke, jonge, sexy, aardige en vooral gewillige hoeren wie het niet alleen doet voor het geld maar dol is op sex en weet wat ze doet. Een goede hoer dus! Internet weet alles dus zocht ik met ‘hoer zoeken’. Een aantal pagina’s vol met linken van hoeren. Dit werd een dagtaak om de goede te vinden.

hoeren site

Ik kwam op een website Directgratisneuken.nl terecht wat blijkbaar een walhalla was voor de hoeren. Allemaal profielen met genoeg informatie, geile foto’s van geile hoeren met die typische hoerenkleding: panterprintjes, kant, veel rood en zwart. Ook hoge hakken en sm laarzen. Wat ik interessant vond was dat er ook de mogelijkheden bij stond wat de hoeren allemaal deden. Dit verschilde wel per hoer. De ene hoer pijpte, de andere deed anaal of geen anaal. Fisting en zelfs plas en poepsex. Al dat extreme hoeft voor mij niet. Daarom vond ik het prettig dat er ook hoeren waren wie aan tongzoenen, strelen en knuffelen deden.

hoer

Bij een hoer

Ik had de hoer gevonden en belde naar het nummer wat erbij stond. Zij voerde voornamelijk het gesprek en we spraken af voor in de avond. Ze vertelde dat ze net van een klant af kwam. Dit was volgens mij een drukke hoer en dat vond ik een goed teken. De avond ging best goed. Ze is drie uur gebleven en we hebben veel gedaan. Ook heeft ze mij ontmaagd en dat deed ze goed. Ik heb de smaak te pakken en ik bestel haar de volgende keer weer. Kijken of ze mij weer zo goed pijpt. Ook geeft ze mij sexles. Dit had ze beloofd. Als ik ooit een relatie krijg dat ik weet wat ik moet doen, zei ze. Dat vond ik erg lief van haar. Ze is erg aardig, dat had ik niet verwacht. Mijn mening was eigenlijk dat hoeren heel koud en ijzig zouden zijn. Mocht je net als ik wat problemen hebben raad ik het aan om een eens een hoer te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *