Geil online sex contact met aantrekkelijke vrouwen

By | 3 augustus 2014

Geil online sex contact met aantrekkelijke vrouwen

Wie wil het niet? Geil contact met een aantrekkelijk vrouw en dat geheel vrijblijvend. Dat kan allemaal op www.vrouwenzoeken.com. Hier kun je geil sex chatten met een vrouw naar keuze en dat voor nog geen euro per minuut.

Betalen per telefoon

Je kunt als bezoeker per telefoon betalen. Dit gebeurt wanneer je de toegangscode hebt ingevuld. Tegelijkertijd krijg je ook toegang tot de website waar je geil kunt chatten. De verbinding met één van de dames wordt verbroken op het moment dat je de telefoonverbinding verbreekt. De verbinding kan ook worden verbroken na een x-aantal minuten. Dit om een wettelijk vastgesteld termijn. In Nederland is deze termijn 3 uur, maar in een land als België geldt een termijn van 10 minuten. Wanneer je langer toegang wilt hebben met de website Vrouwenzoeken.com kun je een nieuwe betaalde verbinding maken. Je kunt ook een account maken.

Een eigen account op Vrouwenzoeken.com

Je kunt verbinding maken per telefoon, maar het is voordeliger om met een account contact te maken met één van de vrouwen. JE hebt dan toegang vanaf 70 cent per minuut. Ook kun je veilig betalen met onder meer iDEAL of creditcard. Je kunt via deze weg ook sparen voor kortingen. En nog een voordeel van een account: je kunt met een account deelnemen aan speciale acties. Zo is er nu een actie dat je voor 0,50 cent 5 minuten kunt sex chatten. Vrouwenzoeken.com is in elk geval een betrouwbare website. De website is namelijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *