Een profiel maken op een swingers website

By | 12 januari 2015

Als je je al enige tijd op zoek bent naar een goede swingers website zul je waarschijnlijk opgemerkt hebben dat er een groot aantal websites is te vinden.Voordat je je gaat registratie als koppel heb je wel het goede gevoel nodig. Hiermee bedoelen we dat de sfeer van de website je aanspreekt. Heb je het goede gevoel, dan is de kans groter dat jullie als koppel een match zullen vinden.

Bij het maken van een profiel kun je het best zo enthousiast mogelijk zijn. Tenminste, als je van nature enthousiast bent is dat raadzaam. Het is namelijk de bedoeling dat je andere koppels enthousiast gaat maken om te reageren. Een ‘saai’ profiel zal niet de aandacht trekken. Je bent ook niet de enige die op de website actief is, dus om aandacht te trekken zul je een leuk profiel moeten maken. Het toevoegen van een foto is niet verplicht. Wellicht wil je dat vanwege privacy redenen liever niet, maar profielen met foto’s worden wel vaker bezocht en er wordt ook vaker gereageerd, want als je op zoek bent naar een swingerssexdate, wil je wel weten hoe het andere koppel eruitziet.
Bij het maken van een profiel is het bovenal belangrijk om duidelijk te zijn. Geef aan wat je leuk vindt en wat je van een ander koppel verwacht. Het is als je een profiel hebt aangemaakt niet alleen wachten op anderen, je kunt ook andere profielen bekijken. Je kunt samen met je partner andere profielen bekijken en bij het reageren is het ook belangrijk dat je beide een goed gevoel hebt bij het te benaderen koppel. Vervolgens kun je na enig mailverkeer eventueel een afspraak maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *