5 redenen waarom een one night stand geweldig is

By | 26 april 2016

Er wordt geregeld gedacht dat je goede sex hebt met iemand bij wie jij je op je gemak voelt. Met wie jij al vaker sex hebt gehad, die je beter kent dan alleen lichamelijk. Toch is dat niet helemaal waar. Zeker tegenwoordig, waar lust vooraf wordt opgevoerd, door ondeugende berichtjes naar elkaar te sturen. Hier onder vind je 5 redenen waarom een one night stand geweldig is

Wie kent mijn kont in Keulen

Een one night stand pik je op in de kroeg of club, ontmoet je online of in een enkel geval is het iemand die je al langer persoonlijk kent en waar je een slippertje mee maakt. In ieder geval is het zo dat je vaak al weet dat het niet meer dan een nachtje plezier zal zijn. Hierdoor voel jij je vrijer in je doen en laten. Je kent je bedpartner verder niet en je hoeft na het nachtelijke avontuur ook niet mee op familiebezoek.

Schaamteloze onenight stand

Juist omdat je vrijer kunt zijn in je doen en laten zul je ook minder schaamte ervaren. Je kunt jezelf makkelijker laten gaan en maakt je minder druk over hoe iemand tijdens en na het rollebollen over je denkt of naar je kijkt. Je bent misschien zelfs meer met jezelf en je eigen genot bezig.

Egoïstisch met seks

Dit is een leuke. Veel mensen zijn egoïstischer met sex tijdens een one night stand dan met een vaste partner. Hierdoor genieten ze meer en dit werkt weer zeer aanstekelijk. Je one night stand zal hierdoor ook losser en vrijer worden en kan nog meer genieten van jouw genot. Het klinkt dus heel negatief, maar is het verre van. Egoïstisch met sex zijn, bevordert het gezamenlijk genot en is dus heel positief!

Geheime fantasietjes

Iedereen heeft geheime fantasietjes en een onenight stand is de ideale gelegenheid om die uit te proberen. Je bent vrijer, hebt minder schaamte en het is dus makkelijker om het hierover te hebben met je sexcontact. Bijvoorbeeld op voorhand tijdens berichtjes. Je kunt ook online specifiek op zoek gaan naar iemand die jouw geheime fantasietjes deelt.

Geen emotionele binding

Steeds meer mannen en vrouwen kiezen ervoor om geen relatie te hebben. Ze hebben het druk met werk, sociale verplichtingen en het verdere dagelijkse leven en steeds minder mensen willen hun vrijheid en onafhankelijk opgeven. Maar de vleselijke lust blijft evengoed bestaan. Online een one night stand zoeken is dan ook voor velen een uitkomst. Wel de lusten, niet de lasten.

Genoeg redenen dus waarom een one night stand geweldig is. Meld je snel aan op een van de sexdating websites die je vindt in onze reviews en begin ook jouw one night stand avontuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *