5 Neuk tips zodat je het langer vol houdt tussen de lakens

By | 10 januari 2016

Neuken het is iets wat over het algemeen iedereen erg leuk en lekker vindt. Je bent dagen misschien weken of zelfs maanden met een specifieke dame aan het whatsappe, bellen en waarschijnlijk ook aan het daten. Je voelt je erg aangetrokken tot die persoon en begint er zelfs op verliefd te worden. Je werkt naar een bepaald moment toe om met haar te kunnen neuken. Eindelijk is het dan zover. Je hebt het voor elkaar dat ze bij je blijft slapen. Je hebt het hele scenario al 100x in je hoofd afgespeeld hoe je het gaat doen. Je hebt één doel eindelijk met lekker lang neuken. Het liefst de hele avond! Je begint haar wat te zoenen in haar neuk en je merkt dat ze steeds meer opgewonden van je raakt. Je masseert haar nek en vraagt haar om wat van haar kleren uit doen zodat je haar nog beter kan masseren. Voor je het weet is ze naakt en begin ook jij je kleren uit te trekken. Je raakt enorm opgewonden het is tenslotte je eerste keer neuken met haar. Na een poosje haar op een erotische manier gemasseerd te hebben draait ze zich om en beginnen jullie te zoenen. Eindelijk is het dan zover. Je begint haar te penetreren. Al snel merk je dat je zo ontzettend opgewonden bent en dat je al bijna direct klaar komt. Dit is niet hoe je het ingedachte gehad, je probeert het te beheersen maar vindt haar zo geil je kan er niets tegen doen en komt klaar. Helaas kun je niet met volle teugen genieten van je ejaculatie want je schaamt je misschien een beetje dat het voor jou maar ook voor haar nu even tijdelijk is afgelopen.
Het beschreven scenario is iets wat bij de meeste mannen weleens voorkomt. Het is niets geks en het overkomt elke man weleens. Gelukkig bestaan er handige technieken die je helpen bij het uitstellen van je ejaculatie zodat je lekker lang door kan neuken.

Tip 1: Voorspel
Wanneer je merkt dat je zelf enorm opgewonden bent en het gevoel hebt dat dit weleens een moment kan zijn dat je snel klaar gaat komen. Maak hier dan gebruik van. Verwen haar net zolang als dat jij nodig hebt om je opgewondenheid te beheersen. Begin haar lekker te vingeren of te beffen en probeer ondertussen je hitsig gevoel een beetje te onderdrukken.

Tip 2: Maak het kenbaar
Indien je het gevoel hebt dat je snel klaar gaat komen kun je dit het beste gewoon aan je partner kenbaar maken. Vertel haar dat je zo ontzetten geil van haar wordt dat je moeite hebt om het te beheersen. Dames vinden dit maar al te leuk om te horen. Vrouwen zijn over het algemeen erg onzeker tijdens hun eerste keer seks met een man. Dat jij je durft opentestellen en zegt dat je juist super geil van haar wordt zal het ijs breken. Daarnaast kun je voor je zelf pauzes inlassen en tussen tijds andere dingen met haar doen. Ze begrijpt dan dat je dit doet om je ejaculatie uit stellen.

Tip 3: De start stop methode
Nadat je het dus kenbaar gemaakt hebt dat je door het neuken met haar snel klaar komt kun je gebruik maken van de start stop methode. Je houdt je penis gewoon in haar maar stopt met bewegen. In de tussen tijd ga je haar lekker zoenen of met haar borsten spelen. Een dame houdt niet altijd alleen maar van harde neuk seks en wil ook graag teder en met liefde behandeld worden. Sterker nog je scoort hier alleen maar punten mee en je gunt jezelf weer wat extra tijd. Het is een win-win situatie.

Tip 4: Denk aan iets anders
Deze methode kun je het beste toepassen wanneer je haar bijvoorbeeld van achteren (doggy) neukt. De meeste mannen vinden dit een erg geil standje omdat je goed zicht hebt op hoe de penetratie. Daarnaast kun je erg diepgaan en dit kan tot gevolg hebben dat je nog sneller klaar zult komen. Wat hierbij helpt is simpel. Denk aan iets anders. Iets anders kan van alles zijn. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan wat je eerder die dag allemaal gedaan hebt. Je zult merken dat dit best moeilijk is je hiervoor best goed moet nadenken. Je hersenen zijn hierdoor even niet bezig met neuken en je zult merken dat het vrijwel direct afneemt. Ook kun je denken aan werk of iets of iemand wat zeer onaantrekkelijk is. Probeer het uit en ontdek wat voor jou werkt!

Tip 5: Gebruik condooms met Benzocaïne
Wat zijn benzocaïne condooms? Eigenlijk is het heel simpel. In het puntje van het condoom zit een stofje wat je eikel een beetje verdoofd. Hierdoor voel je minder stimulatie waardoor je dus minder snel klaarkomt. Ik zelf ben hier niet zo een voorstander van. Waarom niet? Omdat het een tijdelijke oplossing is. Het komt namelijk vaak voor dat ja haar ook zonder condoom gaan neuken bij volgende ontmoetingen. Het is beter om je mentaal te trainen zodat je altijd een oplossing hebt ook zonder deze speciale condooms.
We hopen dat je na het lezen van bovenstaande tips beter succes zal boeken tussen de lakens. Neuken is een erg fijne bezigheid en we willen het moment zolang mogelijk rekken als dat het nodig is. Zeker bij one night stands wil je er extra lang van kunnen genieten. Nog een laatste tips van ons: zorg dat je de tips nog even vlak van tevoren door leest. Je kunt je zelf namelijk verliezen in het moment waardoor je niet meer denkt aan de tips. Lees ze nog even van tevoren door zodat het vers in het geheugen zit. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *