5 dingen die mannen moeten weten over orale sex

By | 3 mei 2016

5 Tips voor betere orale sex

Likken als Lassie is allang niet meer voldoende voor de moderne vrouw. Ze wilt met aandacht bespeeld worden en genieten van lustige aanrakingen met lippen en tong. Naast de vagina barst het vrouwelijke lichaam van de erogene zones en het staat de man netjes om die allemaal oraal te onderzoeken.

Orale sex tip 1:

Als je tong niet zo lang is als die van Gene Simons, richt je dan op de clitoris. Natuurlijk is het lekker als je de rest van de vagina ook verwent, maar het kan vervelend worden als jij je alleen maar op ‘het gat’ richt en daar komt verder geen stimulatie uit. Plaag haar door zachtjes in haar lippen te bijten en met je tong de hele vagina te bewerken. Wanneer je merkt dat ze sneller begint te hijgen of steeds meer opgewonden raakt, richt dan je aandacht vooral op de klit.

Orale sex tip 2:

Eenrichtingsverkeer is saai. Draai rondjes om de clitoris. Probeer het alfabet te schrijven met je tong. Doe het langzaam, snel, met druk, zonder druk. Met andere woorden: afwisseling! Tot het moment dat ze haar ademhaling niet meer onder controle heeft en haar lichaam alle kanten op kronkelt. Dan is het wel zo fijn als je hetzelfde blijft doen. De kans is groot dat ze dan bijna klaar komt.

Orale sex tip 3:

Gebruik niet alleen je tong en lippen. Gebruik je vingers om haar te vingerneuken. Druk je onderlijf tegen haar benen aan. Knijp haar in haar billen. Kijk haar aan wanneer je merkt dat ze geiler wordt. Orale sex is niet alleen sex met je mond, maar met het hele lichaam. Wanneer zij merkt dat jij er ook opgewonden van raakt, zal bij haar de geiligheid alleen maar toenemen. Ben dus ook niet bang om dit te laten merken door middel van je lichaamstaal en geluidjes. Vrouwen vinden geluiden tijdens de sex erg lekker.

Orale sex

Orale sex tip 4:

Verander van positie, maar niet als zij bijna zover is. Het is heerlijk om van de keukentafel naar de bank, naar het bed, enzovoorts gebracht te worden. Verschillende standjes in verschillende ruimtes kan erg opwindend zijn. Maar doe dit vooral niet als ze al in de klaar-kom-fase zit. Dat kan een echte mood spoiler zijn. Niet alleen koelt ze weer af, waardoor jij weer opnieuw kunt beginnen (of dit moet onderdeel van het spel zijn), maar het is ook nog eens zo dat het temperatuur verschil in de ruimtes ervoor kan zorgen dat ze helemaal geen trek meer heeft.

Orale sex tip 5:

Wanneer jij je sexpartner heerlijk hebt klaar gebeft, wacht dan niet te lang met haar flink te nemen. Dit stimuleert namelijk meerdere orgasmes. Vijf minuten wachten is onzin en dan ebt het gevoel ook weer weg. Zorg dat je er meteen klaar voor bent, gooi haar in een lekkere positie en doe je ding. Vergeet hier ook de afwisseling niet. Van missionaris en doggie, naar de keukentafel en de douche. Gegarandeerd dat jij je naam hoort schreeuwen.

Zoals met alles wat met sex te maken heeft, dus ook met orale sex is het devies dat jij jezelf helemaal geeft, geen schaamte voelt en volop geniet. Dan zul je merken dat de vrouw zich ook veel sneller kan laten gaan en wie weet wat voor een spannende en ondeugende avonturen je dan nog gaat meemaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *